hirdetés
Hírek

Meglepetéslátogatások – jelentkezzetek!

hirdetés

Régen szerettétek, hosszú ideje mégsem volt alkalom arra, hogy meglepetésként meglátogassam néhány olvasómat. Az idei év viszont mindent megváltoztat… :) Hamarosan útnak indulok, hogy néhány, általatok ajánlott olvasómat meglepjem. Emlékeztetőül íme az eddigi legsikeresebb meglepetéslátogatásom felvétele:

Kedved kaptál ahhoz, hogy együtt meglepjük valamelyik szeretteted? Ne tétovázz, jelentkezz! A jelentkezés ezen a következő egy hétben esedékes, tehát november 13-ig tudjátok elküldeni az űrlapot!

Néhány információ a jelentkezési lap előtt!

– A meglepetéslátogatásokról minden esetben videofelvétel készül!

– A beérkező megkereséseket nem egyedül válogatom át. Én egyedül nem is tudnék dönteni.

– Ez a lehetőség nem elsősorban könyvajándékról, hanem a találkozásról, valamint az azzal közvetített meglepetésről szól.

– A jelentkezések kiválasztásakor elsődleges szempontja az, hogy a megkeresés mögött legyen valamiféle történet, amit a találkozóról készült videóban el tudunk mesélni. Legyen akár egy békülés, egy lánykérés, egy évforduló, esetleg egy kemény évet záró ajándékozás.

– Előnyt élveznek azok a jelentkezések, amelyekben a meglepetést szervezők valamiféle lebonyolítási ötlettel is előállnak. Átverés, randiszituáció, stb…

– Fontos, hogy a látogatást titokban kell tartani! Aki nem tud titkot tartani, kérem ne is jelentkezzen!

–  A meglepetéslátogatás idején a megkeresőnek is jelen kell lennie! A meglepetéslátogatások előreláthatólag november közepétől-december elejétől esedékesek, de a szervezés miatt jóval előbb felkeresünk!

– Kizárólag a kiválasztott jelentkezésekre tudunk érdemben reagálni, tehát csak akkor keresünk, ha a kiválasztottak között vagy. Ha nem kaptál pozitív visszajelzést a megkeresésedre, de nagyon szeretnéd a meglepetést, csiszolj a jelentkezésen és bátran küldd el újra.


Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb