hirdetés
Játékszabályzatok

„Fotózd be a könyved” játékszabályzat

hirdetés

JÁTÉKSZABÁLYZAT – Facebook  nyereményjáték

Általános rendelkezések

A “Fotózd be a könyved” elnevezésű promóció (továbbiakban „Promóció”) szervezője és lebonyolítója a OTOMO Network Kft., (székhely: 1106 Budapest, Gyakorló utca 32.) a továbbiakban „Szervező”.

Promóciós mechanizmus

Időtartam: 2022. december 15-23.

Sorsolás: 2022. december 24.

Felület: Lakatos Levente Facebook oldala (https://facebook.com/lakatoslevente)

A Játék két nyereményjátékból áll.

I. nyereményjáték: Nyerj 20.000 Ft-os könyvvásárlási utalványt!

Nyeremény: 2 kisorsolt játékos nyer 1-1 darab 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt a Book24.hu elnevezésű webáruházban. Az egyik utalványt a commentpicker.com oldal segítségével sorsoljuk ki. A másik utalványt a Szervező adja oda annak a Játékosnak, akit a tartalma alapján arra legérdemesebbnek tart. Szempont az elkészült tartalom minősége és kreatív megvalósítása. A kihirdetésnél a Szervező indoklással nevezi meg a nyertest.

A Játékosok úgy vehetnek részt a Játékban, hogy követik a december 15-én Lakatos Levente Facebook oldalán reggel kikerülő posztban leírt lépéseket:

Első lépés: A Játékosnak készítenie kell egy fotót vagy videót (továbbiakban: tartalom) Lakatos Levente Tönkreteszlek című regényének egy példányával.

Második lépés: Az elkészült tartalmat meg kell osztania a következő közösségi média felületei egyikén: Facebook, Instagram, TikTok. A megosztott tartalomnak publikusnak kell lennie – tehát bárkinek láthatja, aki a profiljára látogat. A tartalmat legkésőbb a Játék lezárultát követő másnapig (december 24., 23:59) publikusan, tehát láthatóan kell tartania.

Harmadik lépés: A Játékosnak a tartalmához vezető linket (a poszt linkje) be kell másolnia a Játékot meghirdető, Lakatos Levente oldalán található poszt alá kommentben.

II. nyereményjáték: Nyerj egy Tönkreteszlek példányt

Nyeremény: 3 kisorsolt játékos nyer 1-1 darab dedikált példányt Lakatos Levente Tönkreteszlek című regényéből.

A Játékosok úgy vehetnek részt a Játékban, hogy követik a december 15-én Lakatos Levente Facebook oldalán reggel kikerülő posztban leírt lépéseket:

Első lépés: A Játékosnak meg kell osztania a Játékot kihirdető posztot a saját Facebook oldalán. A saját oldalán megosztott posztnak publikusnak kell lennie – tehát bárkinek láthatja, aki a profiljára látogat.

Második lépés: A megosztást követően a Játékot kihirdető poszt kommenjei között jeleznie kell, hogy Megosztotta a posztot.

A Játékban résztvevők elfogadják, hogy a kommentjükkel láthatóvá válik a nevük, és részt vesznek a Játékban.

A Szervező fenntartja annak jogát, hogy a Játékot a Résztvevők egyedi értesítése nélkül bármikor felfüggessze, vagy azt beszüntesse. Résztvevő semmilyen esetben sem követelhet a Szervezőtől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.

Sorsolás

Mind az I., mint a II. Játék nyerteseinek kisorsolására 2022. december 24-én kerül sor a https://commentpicker.com oldal segítségével. A sorsolásról videófelvétel készül. A nyertesek nevét a Szervező a Játékot hirdető poszt hozzászólásainál teszi közzé, a nyertes Instagram felhasználónevét megemlítve (tagelve). A Szervező felszólítja a Játékost, hogy üzenetben vegye fel a kapcsolatot a Lakatos Levente Instagram oldallal. A könyvnyereményt vagy a GLS, vagy a Foxpost futárszolgálat kézbesíti. A vásárlási utalványokat e-mailben küldjük ki. Amennyiben a Játékos 3 napon belül nem veszi fel a kapcsolatot a Lakatos Levente Instagram oldallal, a nyereményre a továbbiakban nem tarthat igényt.

Részvételi feltételek

A nyereményjátékban csak valós adatokkal regisztrált Instagram profillal rendelkező, 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A játékban való részvétel az 1. pontban meghatározott promóciós mechanizmusban foglalt feladat teljesítése, valamint a Promóciót meghirdető oldal moderációs alapelveinek betartása. A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a nyertes meg tudjon adni olyan magyarországi címet, ahová a nyeremény kiszállítható.

A feltöltött tartalmaknak az alábbi moderációs alapelveknek kötelezően meg kell felelniük:

Tilos bármely olyan komment írása, kép küldése, mely:

§ Vulgáris, obszcén, fenyegető, trágár, zaklató, veszélyes.

§ Mások jogait sértő, rágalmazás megvalósítására alkalmas, illetve rágalmazást valósít meg, hamis, jogtalan.

§ Kisebbségi, vallási, faji, nemzetiségi vagy szexuális hovatartozást sértő.

§ Jogsértő: hatályos jogszabályba ütközik, bűncselekményre való felhívást, jelentkezést tartalmaz.

§ A jó ízlést sértő, pornográf, önkényuralmi jelképet ábrázoló képet, illetve ilyen témájú weboldalra vezető linket tartalmaz.

§ Szabadalmi, védjegy-, eredet megjelölés-, származásjelölés-, vagy mintaoltalmat sért.

§ Szerzői vagy azzal szomszédos jogokat sért.

§ Bevételi adatokat tesz közzé.

§ Erőszakos, erőszakot ábrázol.

Az a Játékos vehet részt a nyereményjáték sorsolásában, aki a részvételi feltételeket maradéktalanul betartja.

Kizárások

A nyereményjátékban nem vehetnek részt az OTOMO Network Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Lebonyolító közzéteszi a Lakatos Levente Instagram oldalon. A játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

A nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban a Lakatos Levente Instagram oldalon nyújtunk felvilágosítást.

A Promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni. A részvételtől való elállást a Játékos kezdeményezheti privát üzenet formájában a Lakatos Levente Instagram oldalon keresztül. A részvétel a jelen hivatalos szabályzat és Adatvédelmi nyilatkozat automatikus elfogadását jelenti.

A Szervező jogosult kizárni azt a Játékost, aki:

– a regisztráció során szándékosan valótlan adatokat adott meg

– a Játékban tisztességtelen módon, a jelen Szabályzatban foglalt feltételek és előírások megsértésével/megkerülésével próbál meg részt venni.

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb