hirdetés
FrissHírekSikerekVelem történt

Viszlát, 2022 – Hello, 2023!

hirdetés

Ma van 2022 utolsó napja, a hagyományaimhoz híven összefoglalom, mik történtek velem az évben. Minden persze nem fér majd bele a bejegyzésbe, pláne, hogy életem talán legaktívabb évét tudhatom magam mögött… :) Visszaidézni is fárasztó, mennyi minden történt. A Levente klubja podcast az egész évemet átszőtte, néhány epizódot be is emelek majd a bejegyzésbe.

JANUÁR

Január elsősorban a Levente klubja podcastemről szólt. A projekt akkor két hónapja indult, a bérelt stúdiónkat átalakították, külsejében megváltozott. Illetve januárra tehető az első megosztó tartalom, a 16 éves transznemű influencer, Sturbán Tiffany volt a vendégem.

FEBRUÁR

A február hónap nálam általában elmerülősebb, egyrészt talán a születésnapom miatt alakítom így, másrészt az év éppen kezd beindulni. Körvonalazódtak ugyan a dolgok, de ezek megvalósítása a következő hónapokra maradt, elsősorban a háttérmunkáké volt a főszerep.

MÁRCIUS

Március egyik nagy projektje a debreceni Fórum bevásárlóközpont magazinjának címlapja volt. Az a megtiszteltetés ért, hogy szólóban én lettem az első férfi a borítón. Nagyon szerettem ezt a fotóanyagot.

ÁPRILIS

Áprilisban publikálódott a podcast eddigi legnépszerűbb epizódja, a Kiara Lorddal készült beszélgetés. Kiarával azóta közeli kapcsolatba kerültünk, több közös projektet is tervezünk.

MÁJUS

A nyár egy megtisztelő lehetőséggel indult, az idei új regényemből, a Tönkreteszlekből közölt részletet a GLAMOUR magazin.

JÚNIUS

A nyár magánéletileg sajnos tragikusan zajlott, elveszítettük az unokatestvéremet. Az ő temetésén ismertem meg Juhász Gergely ókatolikus püspököt, akinek a felfogása olyannyira megfogott, hogy úgy gondoltam, nektek is érdemes vele megismerkednetek. Az epizód kifejezetten népszerű lett. Örülök, hogy a gyászunkat teremtő erővé tudtam alakítani.

JÚLIUS

Az idei év talán legnagyobb, velem kapcsolatos botránya júliusra tehető. Vendégül láttam a podcastemben azt a lányt, aki a nyár elején az egyik népszerű zenésszel került közelebbi kapcsolatban – és erről videófelvétel készült, ami aztán bejárta az internetet. Többen nehezményezték, miért hívtam meg Laurát a podcastbe, szerintem azonban abszolút helyénvaló volt a szerepeltetése. Korlenyomat, ráadásul észhez térítő a fiatal nézők számára.

AUGUSZTUS

Még a nyáron átvehettem a YouTube csatornám a 100.000 feliratkozójáért járó, a videómegosztó által megküldött „díjat”. Fontos mérföldkő volt ez a podcast életében.

SZEPTEMBER

Az ősz televíziós szerepléssel indult, én is feltűntem az RTL új műsorában, a Tehetség első látásrában. Életem első showműsoros szereplése volt, őszintén szólva nem úgy sikerült, ahogy én azt magamtól elvártam volna, de visszaemlékezve kellemes élmény volt, sok tapasztalatot szereztem, amiket azóta is alkalmazok.

OKTÓBER

Ősszel a szavazók nekem ítélték meg az InStyle magazin egyik Képes vagyok… díját. A Képes vagyok tenni az elfogadásért elismerés azért különösen jóleső, mert mind az írói munkában, mint a podcast témaválogatásainál kínosan ügyelek az esélyegyenlőségi kérdésekre. Köszönöm mindenkinek, aki a szavazatával hozzájárult, hogy az én polcomat díszíthesse a díj. Ezzel kapcsolatban az Életem csoportomban van elmaradásom, szerettem volna még idén letudni, sajnos nem fér bele az időmbe, januárra toldóott.

NOVEMBER

A november az új regényem, a Tönkreteszlek megjelenéséről, illetve az azzal járó dedikáló turnéról szólt. Fontos időszak volt ez az életemben, hiszen ez az első regényem, amit immár a saját kiadómmal, a Dopaminnal jelentettem meg. Izgalmas út vár rám a saját kiadóval, úgy érzem, az első lépés eredményes volt. Bízom benne, hogy ti is így gondoljátok! :)

DECEMBER

Az év utolsó hónapja leginkább a háttérmunkákról és a jövő év tervezéséről szólt. Emellett a TikTok csatornámra fordítottam több figyelmet, igyekszem szórakoztató tartalmakat készíteni oda. És azt hiszem, azon a felületen azt a viccelődős, bohókás oldalamat is megismerhetitek, amit máshol nem annyira helyezek előtérbe.

@lakatoslevente

Most mondjátok, hogy nem vagyok csodálatos randipartner! 😂 Melyik dalra csináljunk legközelebb “videóklipet” @KiaraLorddal? 🤪 A Királyban teljesen ráfüggtem erre a dalra. #kiaralord #lakatoslevente #akirály #petersramek #nekedbelegyen #foryoupage

♬ Jöjj velem (From „A Király”) – Peter Srámek

MI VÁRHATÓ JÖVŐRE?

Az évem nagy magánéleti tanulsága, hogy sokkal többet adok energiában embereknek, mint amennyit visszakapok. Ezen területen finomhangolásra van szükségem jövőre. Másik nagy felismerésem, hogy bár eddig igyekeztem elkerülni, ha ennyi területen szeretnék egyszerre helytállni, muszáj osztoznom a feladataimban, csapatot kell építenem magam köré. Ezt decemberben, a podcast kapcsán már el is kezdtem és egyelőre nagyon motiválónak érzem. A podcast ügyében egyébként több fejlesztés is folyamatban van, reményeim szerint januárban láthattok belőlük. 2023-ra több könyvet is tervezek a Dopamin kiadóba, ezekről hamarosan bővebben is beszámolok. Kicsit szigorúbban szeretnék az időmmel gazdálkodni, így új projektek is beleférnek majd az évbe. Haladok tovább a megkezdett úton. Köszönöm, ha velem tartotok! Sikerekben gazdag, az ideitől jóval kevesebb kihívással teli új évet kívánok mindannyiunknak! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb