hirdetés
FrissHírekMutiba készült

Így vesztettem el – gyere az új podcast-sorozatba!

hirdetés

Tudjátok, képtelen vagyok nyugton maradni, tele vagyok ötletekkel. És több olyan is akad, amit már régebb óta dédelgetek, ám hiába próbáltam, a megfoganásukkor valamiért nem tudtam őket megvalósítani. Ilyen a szüzességtörténetekre épülő podcast-sorozat. Évekkel ezelőtt kitettem egy felhívást, miszerint várom olyan, bátor követőim jelentkezését, akik hajlandóak mesélni a szüzességük elvesztésének előzményeiről, körülményeiről és utóhatásairól. Nyilván olyan történeteket keresek, amik valamilyen téren eltérnek az átlagtól, tanulságosak lehetnek a mai fiataloknak – bár igaz, valójában minden szüzességtörténet egyedi. :)

Most megismétlem a felhívást! :) Szeretném megvalósítani a projektet!

Néhány fontos részlet:

– Ez a podcast-sorozat nem mozgóképes, tehát a mesélőnek nem kell vállalnia az arcát, csak a hangját. Ha szeretne, használhat álnevet.

– A hangfelvételek Budapesten készülnek.

– Reményeim szerint sokan jelentkeznek, az első évadot pedig 6-8 részre tervezném, ezért nem minden jelentkezőnek tudok az első körben helyet biztosítani, szelektálnom kell majd.

– Várom olyanok jelentkezését is, akik idősebb koruk ellenére még szüzek, vagy sokáig őrizték a szüzességüket.

– Örülnék, ha nem csak heteroszexuálisok jelentkeznének.

Ha van kedvetek a meséléshez, kérem töltsétek ki az alábbi jelentkezési lapot. A kitöltésre 2023. november 1-ig van lehetőség. Azokat, akiket szeretnék meghívni az első évadba, a lezárást követő néhány napban értesítem majd. Köszönöm! Nagyon várom! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb