hirdetés
Játékszabályzatok

„Dopamin Facebook” játék

hirdetés

JÁTÉKSZABÁLYZAT – Instagram  nyereményjáték

Általános rendelkezések

A “Dopamin Facebook” elnevezésű promóció (továbbiakban „Promóció”) szervezője és lebonyolítója a OTOMO Network Kft., (székhely: 1106 Budapest, Gyakorló utca 32.) a továbbiakban „Szervező”.

Promóciós mechanizmus

Időtartam: 2024. május 23 – május 26.

Felület: Lakatos Levente Facebook oldala (https://facebook.com/lakatoslevente)

A Játékosok úgy vehetnek részt a Játékban, hogy követik az május 23-án Lakatos Levente Facebook oldalán közzétett poszt lépéseit:

Első lépés: A Játékosnak kedvelnie kell a Játékot leíró Instagram posztot.

Második lépés: A Játékosnak kedvelnie kell a Dopamin Könyvkiadó Facebook oldalát (https://www.facebook.com/dopaminkonyvkiado)

Harmadik lépés: A Játékosnak Lakatos Levente Facebook oldalán, a Játékot leíró poszt alatt kommentben jeleznie kell, hogy elvégezte a második lépést, valamint ugyanazon kommentbe be kell írna, a poszt képén látható könyvek közül melyiket szeretné megnyerni.

A Játékban résztvevők elfogadják, hogy a kommentjükkel láthatóvá válik a nevük, és részt vesznek a Játékban.

Nyeremény

A Játékban résztvevők, és az összes lépést hiánytalanul teljesítők Lakatos Levente öt, a Játékot kihirdető poszthoz feltöltött képen látható könyvek egyikét nyerhetik meg. A köteteket névre szóló dedikálással kapják meg a győztesek. Öt nyertest sorsolunk.

A Szervező fenntartja annak jogát, hogy a Játékot a Résztvevők egyedi értesítése nélkül bármikor felfüggessze, vagy azt beszüntesse. Résztvevő semmilyen esetben sem követelhet a Szervezőtől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.

Sorsolás

A nyertesek kisorsolására 2024. május 27-én kerül sor a https://commentpicker.com oldal segítségével. A sorsolásról videófelvétel készül. A nyertesek nevét a Szervező a Játékot hirdető poszt hozzászólásainál teszi közzé, a nyertes Facebook felhasználónevét megemlítve (tagelve). A Szervező felszólítja a Játékost, hogy üzenetben vegye fel a kapcsolatot a Lakatos Levente Facebook oldallal. A nyereményt FOXPOST csomagautomatába kézbesítjük. Amennyiben a Játékos 3 napon belül nem veszi fel a kapcsolatot a Lakatos Levente Facebook oldallal, a nyereményre a továbbiakban nem tarthat igényt.

Részvételi feltételek

A nyereményjátékban csak valós adatokkal regisztrált Instagram profillal rendelkező, 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A játékban való részvétel az 1. pontban meghatározott promóciós mechanizmusban foglalt feladat teljesítése, valamint a Promóciót meghirdető oldal moderációs alapelveinek betartása.

A feltöltött tartalmaknak az alábbi moderációs alapelveknek kötelezően meg kell felelniük:

Tilos bármely olyan komment írása, kép küldése, mely:

§ Vulgáris, obszcén, fenyegető, trágár, zaklató, veszélyes.

§ Mások jogait sértő, rágalmazás megvalósítására alkalmas, illetve rágalmazást valósít meg, hamis, jogtalan.

§ Kisebbségi, vallási, faji, nemzetiségi vagy szexuális hovatartozást sértő.

§ Jogsértő: hatályos jogszabályba ütközik, bűncselekményre való felhívást, jelentkezést tartalmaz.

§ A jó ízlést sértő, pornográf, önkényuralmi jelképet ábrázoló képet, illetve ilyen témájú weboldalra vezető linket tartalmaz.

§ Szabadalmi, védjegy-, eredet megjelölés-, származásjelölés-, vagy mintaoltalmat sért.

§ Szerzői vagy azzal szomszédos jogokat sért.

§ Bevételi adatokat tesz közzé.

§ Erőszakos, erőszakot ábrázol.

Az a Játékos vehet részt a nyereményjáték sorsolásában, aki a részvételi feltételeket maradéktalanul betartja.

Kizárások

A nyereményjátékban nem vehetnek részt az OTOMO Network Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Lebonyolító közzéteszi a Lakatos Levente Instagram oldalon. A játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

A nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban a Lakatos Levente Instagram oldalon nyújtunk felvilágosítást.

A Promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni. A részvételtől való elállást a Játékos kezdeményezheti privát üzenet formájában a Lakatos Levente Instagram oldalon keresztül. A részvétel a jelen hivatalos szabályzat és Adatvédelmi nyilatkozat automatikus elfogadását jelenti.

A Szervező jogosult kizárni azt a Játékost, aki:

a regisztráció során szándékosan valótlan adatokat adott meg

a Játékban tisztességtelen módon, a jelen Szabályzatban foglalt feltételek és előírások megsértésével/megkerülésével próbál meg részt venni.

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb