2 könyves Candy Book könyves meglepetésdoboz – 2018. augusztus

14380 Ft 11000 Ft

Figyelj, mert ez a doboz csak július 31-ig rendelhető!

Kérlek, görgess le és olvasd el a doboz leírását! Fontos például, hogy azokat a rendeléseket, amelyekben ezek a boxok szerepelnek, várhatóan AUGUSZTUS 6-TÓL küldjük ki! Részletek lent, a leírásnál!

Melyik KÉT könyvet szeretnéd? *

Kérlek jelöld be, hogy melyik KÉT könyvvel szeretnéd a Candy Book meglepetésdobozodat!

Elfogyott

Íme az augusztusi Candy Book könyves meglepetésdoboz! A kánikulában most 4 vérfagyasztó krimi közül választhattok. Sőt, ebben a hónapban akár mind a négy könyvvel is rendelhetitek a Candy Bookotokat – természetesen kedvező áron!

A választható négy krimiről IDE KATTINVA olvashattok többet!

A “többkönyves” Candy Bookokat az alábbi linkeken tudjátok megrendelni:

– A 3 könyves kiadást IDE KATTINTVA értitek el: https://lakatoslevente.hu/termek/3-konyves-candy-book-konyves-meglepetesdoboz-2018-augusztus-masolat/
A három könyvet a négyes listából szabadon választhatjátok. Ennek a kiadásnak az ára 12900 Ft

– A 4 könyves kiadást IDE KATTINTVA értitek el: https://lakatoslevente.hu/termek/4-konyves-candy-book-konyves-meglepetesdoboz-2018-augusztus/
Ebben a csomagban mind a listában szereplő mind a négy könyv benne van. Ennek a kiadásnak az ára 15300 Ft

Mi található a dobozban?

A meglepetésdoboz lényege, hogy a tartalmat meglepetés, de nyilván nem szeretnénk teljesen zsákbamacskát kínálni. A Candy Book három fő összetevője a FRISS MEGJELENÉSŰ meglepetéskönyvek, a meglepetésajándék és a bőséges édességválogatás. A csomagban legalább tíz különböző édességet találtok majd! A három fő összetevő mellett kisebb ajándékokat is teszünk a dobozba!

A kézbesítést augusztus 6-tól indítjuk. Annak, aki gyorsan szeretné megkapni a csomagját, ajánlatos GLS futárszolgálattal rendelnie. Líra könyvesboltokba (személyes átvétel) a kézbesítés kezdetétől számolva 5-7 munkanappal tudunk szállítani.

A csomagok állapotáról a Candy Book Facebook csoportban adunk naprakész információkat. Csatlakozz a közönségünkhez!

 

A dobozok árai

Ebben a hónapban csak az “egy könyves” doboz árai növekednek a megjelenéshez közeledvén. Ennek a kiadásnak az ára tehát marad – viszont csak július 31-ig rendelhető!

Az utánvételi díj minden esetben 300 Ft. Az utánvételi díj eltűnik, ha bankkártyás fizetéssel vagy átutalással fizeted ki a dobozt. Átutalásos fizetés esetén fontos, hogy a rendelés véglegesítése után kettő banki nap áll rendelkezésetekre a fizetésre. Amennyiben az összeg nem érkezik be a második banki nap zárásával a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan visszavonásra kerül.

Hozzászólás

Close
Close