hirdetés

4 könyves Candy Book könyves meglepetésdoboz – 2018. augusztus

15800 Ft

Figyelj, mert ez a doboz csak július 31-ig rendelhető!

Kérlek, görgess le és olvasd el a doboz leírását! Fontos például, hogy azokat a rendeléseket, amelyekben ezek a boxok szerepelnek, várhatóan AUGUSZTUS 6-TÓL küldjük ki! Részletek lent, a leírásnál!

A NÉGY könyves augusztusi Candy Book könyves dobozban a következő négy regény szerepel:

Claire Seeber: A mostoha

Louise Jensen: A béranya

Robert Bryndza: Az éjjeli vadász

Kathryn Croft: Csendes hazugságok

Elfogyott

Íme az augusztusi Candy Book könyves meglepetésdoboz! A kánikulában most 4 vérfagyasztó krimi közül választhattok. Sőt, ebben a hónapban akár mind a négy könyvvel is rendelhetitek a Candy Bookotokat – természetesen kedvező áron!

A választható négy krimiről IDE KATTINVA olvashattok többet!

Mi található a dobozban?

A meglepetésdoboz lényege, hogy a tartalmat meglepetés, de nyilván nem szeretnénk teljesen zsákbamacskát kínálni. A Candy Book három fő összetevője a FRISS MEGJELENÉSŰ meglepetéskönyvek, a meglepetésajándék és a bőséges édességválogatás. A csomagban legalább tíz különböző édességet találtok majd! A három fő összetevő mellett kisebb ajándékokat is teszünk a dobozba!

A kézbesítést augusztus 6-tól indítjuk. Annak, aki gyorsan szeretné megkapni a csomagját, ajánlatos GLS futárszolgálattal rendelnie. Líra könyvesboltokba (személyes átvétel) a kézbesítés kezdetétől számolva 5-7 munkanappal tudunk szállítani.

A csomagok állapotáról a Candy Book Facebook csoportban adunk naprakész információkat. Csatlakozz a közönségünkhez!

 

A dobozok árai

Ebben a hónapban csak az “egy könyves” doboz árai növekednek a megjelenéshez közeledvén. Ennek a kiadásnak az ára tehát marad – viszont csak július 31-ig rendelhető!

Az utánvételi díj minden esetben 300 Ft. Az utánvételi díj eltűnik, ha bankkártyás fizetéssel vagy átutalással fizeted ki a dobozt. Átutalásos fizetés esetén fontos, hogy a rendelés véglegesítése után kettő banki nap áll rendelkezésetekre a fizetésre. Amennyiben az összeg nem érkezik be a második banki nap zárásával a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan visszavonásra kerül.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Belépés

Regisztráció

A fiókod sikeresen létrejön és a hozzá tartozó jelszót elküldjük e-mailben.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb