Lakatos Levente

A tiltás gyönyöre – Szigor I.

3499 Ft

ALÁÍRT PÉLDÁNY IS ELÉRHETŐ!

 A kötet 2017-ben, szórakoztató irodalom kategóriában Aranykönyv-díjat nyert! 
Kiadó: Libri Könyvkiadó
Oldalak száma: 337
Borító: puhatáblás
ISBN: 9789633108321
Kiadás éve: 2016

Készleten

  • Válaszd ki, hogy dedikált, aláírt vagy "nyers" könyvet szeretnél. A névre szólóan dedikált kötetet borítóáron, az aláírtat 10% kedvezménnyel, a "nyers" könyvet pedig 20% kedvezménnyel tudod megrendelni.

    Kérlek, ebbe a mezőbe írd, hogy milyen névre szeretnéd a könyvet dedikáltatni. Ha különleges alkalomra kéred, szintén itt jelezheted. Például: "Katának a 21. születésnapjára"

Leírás

Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?

Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.

Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?

Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet.

Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

További információk

Tömeg 380 g
ISBN szám

9789633108321

Válaszd ki, milyen példányt szeretnél!

Aláírtat, Aláírás nélkülit

Hozzászólás

Érdekelhetnek még…

Close