Akció!

Katharine McGee

Az ezredik emelet

3999 Ft 3800 Ft

Ha a Szeress jobban!-t szeretted ezt is imádni fogod!

Csak néhány jelző: New York, csillogás, magány, titkok, szerelem. Mindez nagyon érdekes színfalak között játszódik: a jövőben!

Fülszöveg alább, a termék leírásánál.

Klikk és olvass bele a regénybe!

Elfogyott

Cikkszám: LL033 Kategóriák: , , , Címke:

2118 november, Manhattan. Huszonöt éve terpeszkedik a város közepén a Torony, az ezeremeletes acél- és flexiüveg monstrum. A legmodernebb technikával felszerelt épület város a városban, a végtelen lehetőségek otthona – persze nem mindenki számára. Az alsóbb szintek lakóit több mérföld és egy teljes évszázad választja el a “plafonburzsujok” maximálisan automatizált világától.

Avery Fuller családjával az ezredik emelet egyedüli lakójaként éli irigylésre méltó mindennapjait. Genetikailag tökéletesre formált lábai előtt hever a világ, a sikerre kódolt lány mégis magányos. Legjobb barátnőire is csupán abban hasonlít, hogy mindannyian rejtegetnek valamit. Persze egyszer minden titok kiderül, és ezt Watt Bacradi tudja a legjobban. Az Alsótoronyban lakó fiatal és ügyes hacker abból él, hogy mások titkait árulja jó pénzért. Ahogy körülötte mindenki, ő is a felsőbb szintek világába vágyik – de mit hajlandó megtenni ezért? És meddig megy el akkor, ha saját titkát kell megvédenie?

Avery, Leda, Eris, Rylan, Watt – átlagos tizenévesek, akik korántsem átlagos körülmények között élnek. A szolárlámpák hamis fényében nehéz elfogadni, hogy a szerelem még a Toronyban sem működik gombnyomásra.

Tömeg 452 g
ISBN

9789633107355

Kötés

Kartonált

Terjedelem

572 oldal

Megjelenés éve

2017

Fordította

Székely Szilvia

Hozzászólás

Close
Close