hirdetés

„Boldogságod kulcsa önmagad megbecsülése” falmatrica

5000 Ft

A termék a rendelés leadását követően készül, tehát a vállalt szállítási időn felül tudjuk kézbesíteni. Kérünk, ennek tudatában add le a rendelésedet!

Levente legnépszerűbb gondolatából, a szerző kézírásából készített falmatrica. Ez a gondolat szerepel A tiltás gyönyöre című regényben Liza szobájának falán.

A falmatricát szavakra vágva küldjük. A shopban rendelhető teljes alapméret: 153 cm hosszú és 13 cm magas. Amennyiben nagyobb méretre volna szükséged, kérjünk vedd fel velünk a kapcsolatot itt!

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: LL012 Kategóriák: , ,

Falmatrica felhelyezése

1. lépés: Felület megtisztítása

Meg kell tisztítani azt a felületet (legyen ez fal, bútor, üveg, műanyag, tapéta, fém felület), amelyre a matricát fel szeretnénk ragasztani. FONTOS, hogy hagyományos meszelt falak esetében nem garantált a tapadás! Frissen festett falak esetében legalább két hetes száradási időt ki kell várni a matrica felhelyezése előtt. Felülettől függően először nedves vagy enyhén nedves anyaggal töröljük át. Ezt követően töröljük szárazra a felületet.

2. lépés: Hátlap eltávolítása

A matrica alatt található papír hátlapot távolítsuk el a matricáról.

3. lépés Matrica felhelyezése

A matrica egyik szélét nyomjuk a felületre. Jobbkezesek esetében a jobb, balkezesek esetében a bal ajánlott. A felületre nyomott szélétől a másik irányba haladva simítsuk a felületre a matricát. Kisebb matricák esetében ehhez elegendő az ujjunkat használni, nagyobb matricák esetében viszont érdemes rongyot alkalmazni. Felülről lefelé simítva haladjunk kifelé a matricán.

Miután a matricát felhelyeztük egy rongy segítségével alaposan simítsuk a felületbe a teljes tapadásért.

A felirat mérete

153 cm hosszú és 13 cm magas

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Érdekelhetnek még…

'Fel a tetejéhez' gomb