hirdetés

Candy Book könyves meglepetésdoboz – 2018. december

8300 Ft

Kérlek, görgess le és olvasd el a doboz leírását! Fontos például, hogy azokat a rendeléseket, amelyekben ezek a boxok szerepelnek, várhatóan DECEMBER 17-TŐL küldjük ki! A boxok árai viszont a kiküldési időponthoz közeledvén emelkednek. Részletek lent, a leírásnál!

Ebben a hónapban a Simlis című regény szerepel a dobozban!

EXTRA!!! A rendelők (és a csomagjukat átvevők) között extra ajándékként kisorsolunk egy, A szépség és a szörnyeteg rajzfilmből ismert Kanna Mama és Csészike párost! A játék részletei a termékleírás végén!

Milyen névre szeretnéd a dedikálást?

Kérlek, írd be, hogy milyen névre szeretnéd dedikáltatni a könyvet! Ha csak aláírást szeretnél, azt írd be, hogy “ALÁÍRÁS”! Ha dedikálás és aláírás nélkül szeretnéd a könyvet, azt írd, hogy “ÜRES”!

Elfogyott

Igazi karácsonyi hangulattal várunk a decemberi Candy Book könyves meglepetésdobozban! Ebben a hónapban a Simlis című regényt találjátok majd a dobozban! :)

Mi található a dobozban?

A meglepetésdoboz lényege, hogy a tartalmat meglepetés, de nyilván nem szeretnénk teljesen zsákbamacskát kínálni. A Candy Book három fő összetevője a FRISS MEGJELENÉSŰ meglepetéskönyv, a meglepetésajándék és a bőséges édességválogatás. A csomagban legalább tíz különböző édességet találtok majd! A három fő összetevő mellett kisebb ajándékokat is teszünk a dobozba!

A kézbesítést várhatóan december 17-től indítjuk. Annak, aki gyorsan szeretné megkapni a csomagját, ajánlatos GLS futárszolgálattal rendelnie. Líra könyvesboltokba (személyes átvétel) a kézbesítés kezdetétől számolva 5-7 munkanappal tudunk szállítani.

A csomagok állapotáról a Candy Book Facebook csoportban adunk naprakész információkat. Csatlakozz a közönségünkhez!

 

A dobozok árai

11.26. és 11.30. között leadott rendelés esetén: 7.800 Ft

12.01. és 12.07. között leadott rendelés esetén: 8.300 Ft

12.08.-tól leadott rendelések esetén: 8.700 Ft

Az utánvételi díj minden esetben 300 Ft. Az utánvételi díj eltűnik, ha bankkártyás fizetéssel vagy átutalással fizeted ki a dobozt. Átutalásos fizetés esetén fontos, hogy a rendelés véglegesítése után kettő banki nap áll rendelkezésetekre a fizetésre. Amennyiben az összeg nem érkezik be a második banki nap zárásával a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan visszavonásra kerül.

JÁTÉK RÉSZLETEI!

A játékban a decemberi Candy Book könyves meglepetésdoboz azon rendelői vesznek részt, akik a sorsolás napjáig, tehát 2018. december 24-ig átveszik a rendelésüket. A sorsolást 2018. december 24-én este ejtjük meg, a nyertest a rendelésnél megadott e-mail címen értesítjük, nevét a Candy Book zárt Facebook csoportban is közzé tesszük. Amennyiben a nyertes 4 munkanapon belül nem jelentkezik, a nyereményt újrasorsoljuk. Az esetleg további nyerteseknek szintúgy 4 munkanap áll majd rendelkezésükre a jelentkezésre. A nyereményt futárszolgálattal juttatjuk el a nyertesnek.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Belépés

Regisztráció

A fiókod sikeresen létrejön és a hozzá tartozó jelszót elküldjük e-mailben.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb