Candy Book könyves meglepetésdoboz – 2018. július

8300 Ft

FONTOS! DEDIKÁLT KÖNYVET TARTALMAZÓ RENDELÉST A MEGRENDELŐNEK MINDENKÉPPEN KI KELL FIZETNIE! A VÁSÁRLÓ KÉRÉSÉRE EGYEDIVÉ TETT TERMÉKEKTŐL A KIKÜLDÉS UTÁN ELÁLLNI NEM LEHET!

Kérlek, görgess le és olvasd el a doboz leírását! Fontos például, hogy azokat a rendeléseket, amelyekben ezek a boxok szerepelnek, várhatóan JÚLIUS 16-TÓL küldjük ki! A boxok árai viszont a kiküldési időponthoz közeledvén emelkednek. Részletek lent, a leírásnál!

Hogyan szeretnéd a könyvet? * 

Elfogyott

Íme az ötödik Candy Book könyves meglepetésdoboz! Júliusban egy biztos: a doboz az új kiadású Barbibébit rejti! Az ajándékokat viszont titok övezi! :)

Mi található a dobozban?

A meglepetésdoboz lényege, hogy a tartalmat meglepetés, de nyilván nem szeretnénk teljesen zsákbamacskát kínálni. A Candy Book három fő összetevője a FRISS MEGJELENÉSŰ meglepetéskönyv, a meglepetésajándék és a bőséges édességválogatás. A csomagban legalább tíz különböző édességet találtok majd! A három fő összetevő mellett kisebb ajándékokat is teszünk a dobozba!

A kézbesítést június első hetében indítjuk. Annak, aki gyorsan szeretné megkapni a csomagját, ajánlatos GLS futárszolgálattal rendelnie. Líra könyvesboltokba (személyes átvétel) a kézbesítés kezdetétől számolva 5-7 munkanappal tudunk szállítani.

A csomagok állapotáról a Candy Book Facebook csoportban adunk naprakész információkat. Csatlakozz a közönségünkhez!

 

A dobozok árai

07.06. és 07.08. között leadott rendelés esetén: 7.800 Ft

07.09. és 07.12. között leadott rendelések esetén: 8.300 Ft

07.13.-től leadott rendelések esetén: 8.700 Ft

Az ALÁÍRT és a DEDIKÁLTAN rendelt könyveket tartalmazó dobozoknak extra áraik vannak. A könyveket ALÁÍRTAN +300 Ft-ért, DEDIKÁLTAN +600 Ft-ért tudjátok kérni. Az aláírt könyvben csak aláírás szerepel, a dedikált könyvet névre szólóan tudjátok dedikáltatni.

 

Az utánvételi díj minden esetben 300 Ft. Az utánvételi díj eltűnik, ha bankkártyás fizetéssel vagy átutalással fizeted ki a dobozt. Átutalásos fizetés esetén fontos, hogy a rendelés véglegesítése után kettő banki nap áll rendelkezésetekre a fizetésre. Amennyiben az összeg nem érkezik be a második banki nap zárásával a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan visszavonásra kerül.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb