Candy Book könyves meglepetésdoboz – 2018. október

8500 Ft

Kérlek, görgess le és olvasd el a doboz leírását! Fontos például, hogy azokat a rendeléseket, amelyekben ezek a boxok szerepelnek, várhatóan OKTÓBER 5-TŐL küldjük ki! A boxok árai viszont a kiküldési időponthoz közeledvén emelkednek. Részletek lent, a leírásnál!

Ebben a hónapban több könyvet tartalmazó Candy Bookot is rendelhetsz! Részletek lent, a termék leírásánál!

Melyik könyvet/könyveket szeretnéd? * 

Kérlek jelöld be, hogy melyik könyvvel szeretnéd a Candy Book meglepetésdobozodat!

Elfogyott

Íme az augusztusi Candy Book könyves meglepetésdoboz! Ez a hónap a szerelemé, ugyanis 2 szexi romantikus könyv közül választhattok a boxotokba. Sőt, akár mindkét könyvet kérhetitek a Candy Bookotokba!

A választható két kötetről IDE KATTINVA olvashattok többet!

A “kétkönyves” Candy Bookokat az alábbi linkeken tudjátok megrendelni: https://lakatoslevente.hu/termek/2-konyves-candy-book-konyves-meglepetesdoboz-2018-oktober/

Mi található a dobozban?

A meglepetésdoboz lényege, hogy a tartalmat meglepetés, de nyilván nem szeretnénk teljesen zsákbamacskát kínálni. A Candy Book három fő összetevője a FRISS MEGJELENÉSŰ meglepetéskönyv, a meglepetésajándék és a bőséges édességválogatás. A csomagban legalább tíz különböző édességet találtok majd! A három fő összetevő mellett kisebb ajándékokat is teszünk a dobozba!

A kézbesítést október 5-től indítjuk. Annak, aki gyorsan szeretné megkapni a csomagját, ajánlatos GLS futárszolgálattal rendelnie. Líra könyvesboltokba (személyes átvétel) a kézbesítés kezdetétől számolva 5-7 munkanappal tudunk szállítani.

A csomagok állapotáról a Candy Book Facebook csoportban adunk naprakész információkat. Csatlakozz a közönségünkhez!

 

A dobozok árai

Ebben a hónapban csak az “egy könyves” doboz árai növekednek a megjelenéshez közeledvén.

09.17. és 09.20. között leadott rendelés esetén: 7.800 Ft

09.21. és 09.28. között leadott rendelések esetén: 8.100 Ft

09.29.-től leadott rendelések esetén: 8.500 Ft

Az utánvételi díj minden esetben 300 Ft. Az utánvételi díj eltűnik, ha bankkártyás fizetéssel vagy átutalással fizeted ki a dobozt. Átutalásos fizetés esetén fontos, hogy a rendelés véglegesítése után kettő banki nap áll rendelkezésetekre a fizetésre. Amennyiben az összeg nem érkezik be a második banki nap zárásával a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan visszavonásra kerül.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb