hirdetés

Candy Book könyves meglepetésdoboz – 2019. február – 1 könyves kiadás

7900 Ft

Kérlek, görgess le és olvasd el a doboz leírását! Fontos például, hogy azokat a rendeléseket, amelyekben ezek a boxok szerepelnek, várhatóan FEBRUÁR 11-TŐL küldjük ki! A boxok árai viszont a kiküldési időponthoz közeledvén emelkednek. Részletek lent, a leírásnál!

A februári Candy Bookból elérhető 2 könyves kiadás! KLIKK A RÉSZLETEKÉRT!

Elfogyott

Ha február, akkor Valetin-nap. Ha Valentin-nap, akkor romantika. Ha romantika, akkor Candy Book! :) Ebben a hónapban ráadásul duplázhattok is, ugyanis két friss megjelenésű romantikus regénnyel is kérhetitek a Candy Book dobozokat! :)

Mi található a dobozban?

A meglepetésdoboz lényege, hogy a tartalmat meglepetés, de nyilván nem szeretnénk teljesen zsákbamacskát kínálni. A Candy Book három fő összetevője a FRISS MEGJELENÉSŰ meglepetéskönyv, a meglepetésajándék és a bőséges édességválogatás. A csomagban legalább tíz különböző édességet találtok majd! A három fő összetevő mellett kisebb ajándékokat is teszünk a dobozba!

A kézbesítést várhatóan február 11-től indítjuk. Annak, aki gyorsan szeretné megkapni a csomagját, ajánlatos GLS futárszolgálattal rendelnie. Líra könyvesboltokba (személyes átvétel) a kézbesítés kezdetétől számolva 5-7 munkanappal tudunk szállítani.

A csomagok állapotáról a Candy Book Facebook csoportban adunk naprakész információkat. Csatlakozz a közönségünkhez!

 

A dobozok árai

02.06. és 02.08. között leadott rendelés esetén: 7.900 Ft

01.19.-től leadott rendelés esetén: 8.400 Ft

Az utánvételi díj minden esetben 300 Ft. Az utánvételi díj eltűnik, ha bankkártyás fizetéssel vagy átutalással fizeted ki a dobozt. Átutalásos fizetés esetén fontos, hogy a rendelés véglegesítése után kettő banki nap áll rendelkezésetekre a fizetésre. Amennyiben az összeg nem érkezik be a második banki nap zárásával a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan visszavonásra kerül.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Belépés

Regisztráció

A fiókod sikeresen létrejön és a hozzá tartozó jelszót elküldjük e-mailben.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb