Candy Book könyves meglepetésdoboz – 2019. június – 2 könyves kiadás

9800 Ft

Kérlek, görgess le és olvasd el a doboz leírását! Fontos például, hogy azokat a rendeléseket, amelyekben ezek a boxok szerepelnek, várhatóan JÚNIUS 27-TŐL küldjük ki! A boxok árai viszont a kiküldési időponthoz közeledvén emelkednek. Részletek lent, a leírásnál!

A júniusi Candy Bookból elérhető 1 könyves és 3 könyves kiadás! KLIKK A RÉSZLETEKÉRT!

Melyik könyveket szeretnéd a dobozodba? * 

Kérlek, 2 kötetet jelölj be!

Elfogyott

A nyári forróságban jó könyvből sosem elég, ezért a júniusi Candy Book akár három könyves változatban is rendelhető! Csapj le a számodra legideálisabb méretű dobozra! :)

Mi található a dobozban?

A meglepetésdoboz lényege, hogy a tartalmat meglepetés, de nyilván nem szeretnénk teljesen zsákbamacskát kínálni. A Candy Book három fő összetevője a FRISS MEGJELENÉSŰ meglepetéskönyv, a meglepetésajándék és a bőséges édességválogatás. A csomagban legalább tíz különböző édességet találtok majd! A három fő összetevő mellett kisebb ajándékokat is teszünk a dobozba!

A kézbesítést várhatóan június 27-én indítjuk. Annak, aki gyorsan szeretné megkapni a csomagját, ajánlatos GLS futárszolgálattal rendelnie. Líra könyvesboltokba (személyes átvétel) a kézbesítés kezdetétől számolva 5-7 munkanappal tudunk szállítani.

A csomagok állapotáról a Candy Book Facebook csoportban adunk naprakész információkat. Csatlakozz a közönségünkhez!

 

A dobozok árai

Egy könyves változat: 7.900 Ft

Két könyves változat: 9.800 Ft

Három könyves változat: 11.700 Ft

A rendelés leadási határideje: június 24., hétfő

Az utánvételi díj minden esetben 300 Ft. Az utánvételi díj eltűnik, ha bankkártyás fizetéssel vagy átutalással fizeted ki a dobozt. Átutalásos fizetés esetén fontos, hogy a rendelés véglegesítése után kettő banki nap áll rendelkezésetekre a fizetésre. Amennyiben az összeg nem érkezik be a második banki nap zárásával a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan visszavonásra kerül.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb