Candy Book Mini: Álnok szerelem

4890 Ft

Kérlek, görgess le és olvasd el a doboz leírását! Fontos például, hogy azokat a rendeléseket, amelyekben ezek a boxok szerepelnek, csak 04.12.-től küldjük ki!

Elfogyott

Itt a nagysikerű Candy Book könyves meglepetésdoboz kistestvére! A Candy Bookok minden hónap elején, frissen megjelent sikerkönyvekkel indulnak megrendelőik felé, ám a hónapok közepén is gyakran érkeznek izgalmas regények, ezek számára készül a Candy Book Mini. Mi található a dobozban? A könyv, egy ajándék és néhány édesség.

Az első Candy Book Miniben a Valentin-napi boxban talált Hitvány Rómeó, valamint az első Candy Bookban küldött Megtört Júlia folytatása, a Starcrossed-trilógia zárókötete, az Álnok szerelem szerepel. A kötet mellett minden megrendelő kap egy “Álompasis” bögrét, valamin a kihagyhatatlan édességeket!

A kézbesítést 04.12.-én indítjuk. Annak, aki gyorsan szeretné megkapni a csomagját, ajánlatos GLS futárszolgálattal rendelnie. Líra könyvesboltokba (személyes átvétel) a kézbesítés kezdetétől számolva 5-7 munkanappal tudunk szállítani. FoxPost csomagautómatába a kézbesítés kezdete után 2-3 munkannap várható a kiszállítás.

A csomagok állapotáról a Candy Book Facebook csoportban adunk naprakész információkat. Csatlakozz a közönségünkhez!

Az utánvételi díj minden esetben 300 Ft. Az utánvételi díj eltűnik, ha bankkártyás fizetéssel vagy átutalással fizeted ki a dobozt. Átutalásos fizetés esetén fontos, hogy a rendelés véglegesítése után kettő banki nap áll rendelkezésetekre a fizetésre. Amennyiben az összeg nem érkezik be a második banki nap zárásával a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan visszavonásra kerül.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb