hirdetés

Emlékeznem kellett volna (ELŐJEGYZÉSI IDŐSZAK – Megjelenés: 2024.06.17.) Zakály Viktória

4680 Ft5490 Ft

Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 4420 Ft

A könyv megjelenése 2024. június 17. – Azokat a rendeléseket, amelyekben ez a termék szerepel csak a könyv megjelenését követően tudjuk kiszállítani. FIGYELEM! A rendelés véglegesítésével a vásárló elfogadja, hogy a névre szóló dedikálással rendelt könyveket mindenképpen szükséges megtérítenie! Akkor is, ha nem vette át a megrendelt csomagot.

AZ ELŐJEGYZÉSI IDŐSZAKBAN DEDIKÁLT ÉS ALÁÍRT PÉLDÁNY ELÉRHETŐ!

Kiadó: Dopamin
ISBN: 9786156461094
Oldalak száma: 372
Borító: puhatáblás
Kiadás éve: 2024

Emlékeznünk kellett volna, hogy a lélek nincs hozzászokva a boldogsághoz.

Nick,
hat éve már, hogy nem láttalak, nem hallottam felőled. Ez nem szemrehányás, nem is lehetne az, hiszen mindenféle magyarázat és búcsú nélkül én hagytalak el azon az éjszakán… Esélyt sem adtam arra, hogy visszatarts. Azt hittem, nem vagyok elég jó neked? Megijedtem, hogy nem vagy tökéletes te sem? Lehet…
Hat éve menekülök előlünk. Most, miután egy rohadt félfamentes papírból megtudtam, hogy el akarsz válni, szembe kellett néznem mindezekkel. Talán ki kell gyomlálni a múltunkat, hogy kiderüljön, van-e jövőnk. Ideje megtudnunk, hogy a sziklakertben is nőhet-e virág…
(Még) a feleséged, Blanka

A festői spanyol szigeten álló, a világ leggazdagabbjainak fenntartott luxusszállodába gyakornokként érkező Blanka nem sejtette, hogy munkába állásával ekkorát fordul az élete. Azt meg végképp nem, hogy ennél nagyobbat csak akkor fog, amikor hat évvel később egy rejtélyes végrendelet miatt visszatér a szigetre.
Zakály Viktória regénye humorral fűszerezett lírai érzékenységgel meséli el egy önmagát kereső fiatal magyar nő és a jóképű, ámde zárkózott skót vikomt nem mindennapi szerelmi történetét, kettőjük önismereti utazását.

ZAKÁLY VIKTÓRIA, író, két kisfiú édesanyja. Mensa-tag és tudja, hogy milyen mentális jelenség a szinesztézia. 2012-ben megjelent első könyve óta sokat változott. Akárcsak regényeinek szereplői, ő is bejárta a nagybetűs felnőtté válás kacskaringós ösvényeit.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Érdekelhetnek még…

'Fel a tetejéhez' gomb
Várható megjelenés: 2024.06.17.