Lakatos Levente nőnapi meglepetésdoboz 2021 (1 könyves)

8240 Ft

Kérlek, görgess le és olvasd el a doboz leírását! Fontos például, hogy azokat a rendeléseket, amelyekben ezek a boxok szerepelnek, várhatóan MÁRCIUS 4-TŐL küldjük ki! Részletek lent, a leírásnál!

FIGYELEM! A rendelés véglegesítésével a vásárló elfogadja, hogy a névre szóló dedikálással kért regények értékét mindenképpen szükséges megtérítenie! Akkor is, ha nem vette át a megrendelt csomagot.

Melyik regénnyel szeretnéd? * 

Milyen névre szeretnéd dedikáltatni a könyvet?

(Csak a saját könyveket lehet dedikáltatni)

Elfogyott

Nőnap a női erő ünnepe. A Big Book Box nőnapi kiadásában több, a nőket ünneplő Lakatos Levente termék kap helyet. A legtöbbje meglepetés! :)

Mi található a nőnapi dobozban?

A meglepetésdoboz lényege, hogy a tartalmat meglepetés, de nyilván nem szeretnénk teljesen zsákbamacskát kínálni. Az aktuális doboz tartalmaz:

– Egy, a megrendelő általa választott, dedikált Lakatos Levente regényt. Vagy egy választott “idegen” szerző által írt kötet. Elérhető két, illetve három könyves kiadás.

– Egy vadonatúj feliratú bögrét

– A Minden nőnek meg kell tanulni egyszer című, eddig csak e-könyvben elérhető novella nyomtatott változatát

– Egy, idézettel ellátott vászontáskát

– Apróbb meglepetéseket

A kézbesítést március 4-től indítjuk. Annak, aki nőnapig szeretné megkapni a csomagját, ajánlatos GLS futárszolgálattal rendelnie. Líra könyvesboltokba (személyes átvétel) a kézbesítés kezdetétől számolva 5-7 munkanappal tudunk szállítani.

A korábbi dobozoktól eltérően az idei évtől, a szállítás előtt extra védelmet kapnak a csomagok, szóval koszolódástól mentesen érnek el hozzátok. 

Az utánvételi díj minden esetben 300 Ft. Az utánvételi díj eltűnik, ha bankkártyás fizetéssel vagy átutalással fizeted ki a dobozt. Átutalásos fizetés esetén fontos, hogy a rendelés véglegesítése után kettő banki nap áll rendelkezésetekre a fizetésre. Amennyiben az összeg nem érkezik be a második banki nap zárásával a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan visszavonásra kerül.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb