hirdetés

Legyél Sikeres Fiatal! – Ajándék mágneses könyvjelzővel

1200 Ft

A kötet február végéig ajándék mágneses könyvjelzővel jut el hozzátok!

2020. január 27-től a névre szóló dedikálással rendelt termékeket kizárólag bankkártyás fizetéssel, illetve előre utalással tudjuk biztosítani vásárlóink részére.

ALÁÍRT ÉS DEDIKÁLT PÉLDÁNY IS ELÉRHETŐ!

Levente legelső, magánkiadásban megjelentetett kötete csak a webshopban kapható! A kötet kezdeti lelkesedéssel készült, több hiba található benne. Illetve rendelés előtt vedd figyelembe, hogy a webshopban könyvesboltokból visszahívott példányok elérhetőek – új könyvek, de 2008 óta már látszik rajtuk az idő múlása, ezért a borítóhárhoz képesti nagy kedvezmény!

Kiadó: Magánkiadás
Oldalak száma: 252
Borító: keménytáblás
ISBN: 9789630661409
Kiadás éve: 2008

Milyen névre kéred a dedikálást?

Ha dedikált könyvet választasz, itt írd meg, milyen névre szeretnéd! Figyelj, mert ezt a mezőt csak akkor vesszük figyelembe, ha az általad kiválasztott példány „Névre szólóan dedikált”!

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

TE vagy a legfontosabb! És ez nem rizsa! Nincs szükség extra dolgokra ahhoz, hogy gatyába rázhasd az életed! Kizárólag TE kellesz hozzá!

Előre jelzem, ez a könyv nem egy lányregény! Nincsenek benne tündérek, de még a fehér lovon vágtázó, szőke hercegnek sem sikerült bekönyörögnie magát! A mesék gyereknek valók, te pedig rövidesen felnőtt leszel! Valóra válthatod az álmaidat! Meg tudod csinálni! Lehet, hogy segítségre van szükséged hozzá, de elérheted őket! Nem léteznek áthidalhatatlan problémák, csak gyengeségből fakadó kifogások. Erőt kell gyűjtened, és megoldások után kutatni!

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb