Akció!

Lakatos Levente

Legyél Sikeres Fiatal!

1420 Ft2000 Ft

ALÁÍRT ÉS DEDIKÁLT PÉLDÁNY IS ELÉRHETŐ!

Levente legelső, magánkiadásban megjelentetett kötete csak a webshopban kapható! A kötet kezdeti lelkesedéssel készült, több hiba található benne. Illetve rendelés előtt vedd figyelembe, hogy a webshopban könyvesboltokból visszahívott példányok elérhetőek – új könyvek, de 2008 óta már látszik rajtuk az idő múlása, ezért a borítóhárhoz képesti nagy kedvezmény!

Kiadó: Magánkiadás
Oldalak száma: 252
Borító: keménytáblás
ISBN: 9789630661409
Kiadás éve: 2008

Kiürítés

Milyen névre kéred a dedikálást?

Ha dedikált könyvet választasz, itt írd meg, milyen névre szeretnéd! Figyelj, mert ezt a mezőt csak akkor vesszük figyelembe, ha az általad kiválasztott példány “Névre szólóan dedikált”!

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

TE vagy a legfontosabb! És ez nem rizsa! Nincs szükség extra dolgokra ahhoz, hogy gatyába rázhasd az életed! Kizárólag TE kellesz hozzá!

Előre jelzem, ez a könyv nem egy lányregény! Nincsenek benne tündérek, de még a fehér lovon vágtázó, szőke hercegnek sem sikerült bekönyörögnie magát! A mesék gyereknek valók, te pedig rövidesen felnőtt leszel! Valóra válthatod az álmaidat! Meg tudod csinálni! Lehet, hogy segítségre van szükséged hozzá, de elérheted őket! Nem léteznek áthidalhatatlan problémák, csak gyengeségből fakadó kifogások. Erőt kell gyűjtened, és megoldások után kutatni!

Tömeg 470 g
ISBN

9789630661409

Kiadás éve

2008

Oldalszám

252

Borító

Cérnafűzött, keménytáblás

Válaszd ki, milyen példányt szeretnél!

Névre szólóan dedikált, Aláírtat, Aláírás nélkülit

Hozzászólás

Close
Close