Akció!

Simlis

(8 vásárlói értékelés)

3240 Ft3800 Ft

FONTOS! A dedikálva kért könyveket a megrendelőnek mindenképpen ki kell fizetnie! A vásárló kérésére egyedivé alakított (névre szólóan dedikált) termékektől a csomag kiküldése után elállni nem lehet! Át nem vett rendelés esetén a rendelőt levélben keressük a fizetési kötelezettség részleteivel. Mindezt a rendeléskor elfogadni szükséges Általános Szerződési Feltételekbe is belefoglaltuk! Kérjük, rendeljetek felelősségteljesen!

DEDIKÁLT ÉS ALÁÍRT PÉLDÁNY ELÉRHETŐ!

A Történetek Szigor világából sorozat 1. története

A kötet nincs szoros összefüggésben a Szigor-sorozat részeivel, külön olvasva sem csorbul az olvasásélmény.

Kiadó: Libri Könyvkiadó
Oldalak száma: 320
Borító: puhatáblás
ISBN: 9789634335351
Kiadás éve: 2018

Kiürítés

Milyen névre kéred a dedikálást?

Ha dedikált könyvet választasz, itt írd meg, milyen névre szeretnéd! Figyelj, mert ezt a mezőt csak akkor vesszük figyelembe, ha az általad kiválasztott példány “Névre szólóan dedikált”!

Haraszti ​Éva, a népszerű divattervező élete a siker, a pompa és a csillogás. Kevesen tudják, hogy a kreativitása egy ideje cserben hagyja, ezzel együtt pedig a cége is komoly válságban van. A nehéz idők arra kényszerítik, hogy a húszas évei végén átértékelje addigi életét. Habár mindig két kanállal falta az életet, most a férfiaktól is igyekszik távol tartani magát. Pech, hogy egy fogadáson beleütközik a jóképű Balogh Györgybe.

Majori Ádám, az angyalarcú rosszfiú, aki mások becsapásával keresi a kenyérrevalót. Élete mindaddig gondtalan, mígnem egyik megbízása hatására ráébred: tetteivel amellett, hogy borsot tör mások orra alá, akár az életüket is kockáztatja. A felismerés hatására a férfi új életet akar kezdeni, de az nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt elképzeli.

Lakatos Levente, a többszörös Aranykönyv-díjas szerző Szigor-trilógiája hatalmas rajongótábornak örvend. A szerző ezúttal a népszerű sorozat egyik mellékszereplőjének, Haraszti Évának szentel egy teljes történetet. A titkokkal, politikai összeesküvésekkel, illetve forró szerelmi jelenetekkel fűszerezett, őrült sodrású regény ismét magába szippant és nem ereszt.

Véleményezz!

5 csillag az 5-ből

8 értékelés

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

0 2-csillagos értékelést találtunk

There are no reviews with a 2-star rating yet

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Érdekelhetnek még…

Back to top button
Close
Close