hirdetés

Szigor III. – A hatalom szabályai

4490 Ft5490 Ft

Price in the last 30 days is the same as current

FIGYELEM! A rendelés véglegesítésével a vásárló elfogadja, hogy a névre szóló dedikálással rendelt könyveket mindenképpen szükséges megtérítenie! Akkor is, ha nem vette át a megrendelt csomagot.

DEDIKÁLT ÉS ALÁÍRT PÉLDÁNY ELÉRHETŐ!

 A kötet szórakoztató irodalom kategóriában Aranykönyv-díjat nyert! 

Kiadó: Dopamin
ISBN: 9786156461087
Oldalak száma: 338
Borító: puhatáblás
Kiadás éve: 2024

Milyen névre kéred a dedikálást?

Ha dedikált könyvet választasz, itt írd meg, milyen névre szeretnéd! Figyelj, mert ezt a mezőt csak akkor vesszük figyelembe, ha az általad kiválasztott példány „Névre szólóan dedikált”!

Egyszer minden történet véget ér.
Egyszer minden titokra fény derül.Egyszer minden szerelem elmúlik?

Neves politikus édesapja halála után Kereszthy Liza csak sodródik az árral. Örökölt adósságával és a felbukkanó balhés nővérével a nyakában egyre csüggedtebben hárítja el az elé gördülő akadályokat. Egyetlen öröme az alapítványa, amelynek nyitógáláján olyan esemény történik, ami az egész további életére hatással lehet.

A hírhedt budapesti nőcsábász, Szentesy Igor érzelmileg zaklatott nyara után elhatározta, újra könnyedén veszi a magánéletét, és kihasználja az összes felkínálkozó… alkalmat. A pillanatnyi örömök pechére később oly sajgó fejfájásba torkollanak, amire még talán Kereszthy Liza sem hozhat garantált enyhülést.

Liza és Igor boldogságáért magyar olvasók ezrei szurkolnak. A Szigor-trilógia zárókötetében végre kiderül, hogy az imádott páros jövője eggyé forr vagy a politikai csatározások veszteségeként örökre búcsút kell inteniük egymásnak. Ami biztos: eljött az ideje annak, hogy végre mindketten megtanulják a hatalom szabályait.

Az ötszörös Aranykönyv-díjas író népszerű trilógiájának zárókötete bebizonyítja, hogy a rejtegetett igazság előbb-utóbb elszabadul, akkor pedig letarol mindent, ami az útjába állt. És ez az igaz szerelem esetében sem történhet másképp.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

'Fel a tetejéhez' gomb