hirdetés

Tébolyodott (ELŐJEGYZÉSI IDŐSZAK – Megjelenés: 2024.06.17.)

4490 Ft5290 Ft

Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 4490 Ft

A könyv megjelenése 2024. június 17. – Azokat a rendeléseket, amelyekben ez a termék szerepel csak a könyv megjelenését követően tudjuk kiszállítani. FIGYELEM! A rendelés véglegesítésével a vásárló elfogadja, hogy a névre szóló dedikálással rendelt könyveket mindenképpen szükséges megtérítenie! Akkor is, ha nem vette át a megrendelt csomagot.

DEDIKÁLT ÉS ALÁÍRT PÉLDÁNY ELÉRHETŐ!

A Nem szabadott volna sorozat 2. része

Kiadó: Dopamin
ISBN: 9786156461117
Oldalak száma: 340
Borító: puhatáblás
Kiadás éve: 2024

A Nem szabadott volna… sorozat 2. kötete

Vajon a szerelem kibír ennyi tébolyult fordulatot?

Mia azt hiszi, hogy egy életre elegendő traumát szerzett, amikor gyerekkorában végignézte édesapja meggyilkolását. Ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. Keményen dolgozott azon, hogy kikerüljön a reflektorfényből, ám egy váratlan tragédia hatására – ha védeni akarja magát és a barátait – muszáj volna a nyilvánosság elé állnia. Aztán az események sodrásában lelepleződő hazugságok hatására azon kapja magát, hogy már abban sem lehet biztos, ki is ő valójában. Mindezek mellett saját vágyai is próbatételek elé állítják, nem csoda, ha néha úgy viselkedik, mint egy tébolyodott.

Sámuelt mindenki az élet császárának hiszi, de hiába állnak sorban az utána epekedő nők, nem tud másra gondolni, mint Miára. A pimasz vadász egy csapásra megszelídül, és miközben húgának, valamint a családi vállalkozásnak igyekszik segíteni kikeveredni a slamasztikából, még a féltékenység mardosó érzésével is meg kell küzdenie. És ebben a csatában nem feltétlenül ő áll nyerésre. Ráadásul amikor elhatározta, hogy kideríti, milyen titkokkal terhelt a családja múltja, egészen biztosan nem volt felkészülve a súlyos válaszokra…

A regény felnőtt olvasóknak íródott

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Érdekelhetnek még…

'Fel a tetejéhez' gomb
Várható megjelenés: 2024.06.17.