Akció!

Vörös

3490 Ft4200 Ft

A kötet jelenleg ELŐJEGYEZHETŐ, az november elején jelenik meg – tehát azon csomagok szállítása, amelyekben ez a termék szerepel, novemberben várható. A termék pontos megjelenési idejéről külön e-mailben tájékoztatunk majd.

FONTOS! A dedikálva kért könyveket a megrendelőnek mindenképpen ki kell fizetnie! A vásárló kérésére egyedivé alakított (névre szólóan dedikált) termékektől a csomag kiküldése után elállni nem lehet! Át nem vett rendelés esetén a rendelőt levélben keressük a fizetési kötelezettség részleteivel. Mindezt a rendeléskor elfogadni szükséges Általános Szerződési Feltételekbe is belefoglaltuk! Kérjük, rendeljetek felelősségteljesen!
Minden rendeléshez biztos ajándék jár! Illetve fontos tudni, hogy a Vörössel várhatóak a jövőben meglepetésdobozos ajánlatok (például Candy Book, Vörös Box és karácsonyi csomagajánlatok), tehát aki a könyv mellett relikviákat is szeretne, kérjük, legyen egy kicsit türelemmel! :)

DEDIKÁLT ÉS ALÁÍRT PÉLDÁNY ELÉRHETŐ!

A kötet különálló kötet, nem csatlakozik egyetlen sorozathoz sem.

Kiadó: Libri Könyvkiadó
Oldalak száma: hamarosan
Borító: puhatáblás
Kiadás éve: 2019

Kiürítés

Milyen névre kéred a dedikálást?

Ha dedikált könyvet választasz, itt írd meg, milyen névre szeretnéd! Figyelj, mert ezt a mezőt csak akkor vesszük figyelembe, ha az általad kiválasztott példány “Névre szólóan dedikált”!

Aki rám néz erős, határozott férfinak lát. Aki beszél velem, azt gondolja, könyörtelen vagyok. Pedig nekem is vannak gyenge pontjaim. És az a lány a kupiból közéjük tartozik…

Botond kilenc éve döntött úgy, hogy szülőhazájából menekülve egy másik ország fővárosában, Londonban próbál szerencsét. Számításai bejöttek, ma egy jól menő cég vezetője, és egy angol milliárdos lányának a férje. A vérbeli alfahím élete első ránézésre tökéletesnek tűnhet, valójában azonban szenved, és a sikerei ellenére magányos. Igazi barátok híján a problémáit magába és alkoholba fojtja, ám amikor összesodorja a sors a magyar lányokat foglalkoztató bordélyház új recepciósával, telefonbeszélgetéseik során megnyílik a csilingelő hangú idegennek.

Vajon az őrültségnek tűnő bizalom a teljes összeomláshoz, vagy egy mindent elsöprő, vakon indult szerelemhez vezet?

Az ötszörös Aranykönyv-díjas Lakatos Levente új regényében a modern romantikus regények, és a mellbevágó krimik világát elegyítve kalauzolja el olvasóit egy irigyelt, befolyásos férfi lelkének legmélyére.

Véleményezz!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Mások ezt gondolják:

Nem érkeztek még vélemények.

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Érdekelhetnek még…

Back to top button
Close
Close