hirdetés
FrissHírekMutiba készült

Váltsd valóra az álmod: szerzőcasting

hirdetés

A Dopamin megalapítása óta napi szinten kapok könyvkiadással kapcsolatos kérdéseket, megkereséseket, ezért tudom, közületek többek dédelgetett álma az íróvá válás. Említettem már, hogy a jövőben szeretnék mások könyveivel is foglalkozni, ennek úgy érzem, most jött el az ideje: a kiadómmal – amennyiben érkezik az elképzeléseimmel rímelő kézirat – jövőre lehetőséget biztosítok legalább egy magyar szerzőnek a publikálásra. Hogy egymásra találhassunk, ezennel megnyitom az első Dopamin szerzőcastingot.

A jelentkezési metódus egyszerű, de azért vannak bizonyos követelményei.

– Olyan szerzők jelentkezését várom, akinek a kézirata legalább 80%-os állapotban van. Tehát, ha még nincs is kész a kötet, a szerzője már vége felé tart. Kérlek benneteket, ha csak ötlettel rendelkeztek, vagy egyszer korábban elkezdtetek írni egy könyvet, de nem fejeztétek be, ne jelentkezzetek!

– Az első körben nem kéziratot, hanem szinopszist várok. Ez alapján feltérképezhetem, hogy a leírtakban látok-e azonosulási pontot a saját elképzeléseimmel. Fontos, hogy az, ha esetleg nincs meg ez az azonosulási pont, ne vegye el a kedveteket az írástól. Ez mindössze annyit tesz, hogy nem az én kiadóm lenne a számotokra megfelelő. A szinopszis formájáról például itt olvashattok bővebben: https://konyv.guru/milyen-az-utos-szinopszis/ 

– Kérlek, a szinopszist Word dokumentumként küldjétek!

– A szerzőcastingra elsősorban romantikus és krimi műfajban alkotókat várok. Verseskötettel kérlek, ne jelentkezzetek!

– Kéziratot csak a második körben, a szinopszis alapján kiválasztottaktól kérek majd be.

Az első szerzőcastingra jelentkezni 2023. november 1-ig lehetséges.

Jelentkezni az alábbi üzenetküldő segítségével tudtok. Alig várom, hogy olvashassalak benneteket! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb